keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Selfien otto on hengenvaarallista

Selfieta pitää ottaa koko ajan ja joka paikassa, jotta saadaan someen uutta aineistoa. Ottaessa kannattaa kuitenkin vilaista hieman ympärilleen. Amerikkalaisten ja Intialaisten tutkijoiden mukaan, laskettuna maaliskuusta 2014, 127 ihmistä on kuollut  kuvatessaan itseään. Intialaiset johtavat selkeästi tätä tilastoa. (aineisto Statista comista).


5 kommenttia:

  1. Moi Jouni, hienot sivut sinulla! Totta tuo selfieiden ottamisen vaarallisuus varmaan. Itse olen huomannut, että näin keväällä varsinkin myös lintubongaus on vaarallista, varsinkin autoa ajaessa.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Näin keväällä saattaa katse harhailla muutoinkin.. ;)

      Poista
  2. Tämä on kyllä oikeasti aika käsittämätöntä. Ihan kuin ajattelu olisi kielletty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi Suomea ei mainita tuossa tilastossa. Kohta tosin tulee juhannus ja sen myötä hukkumistilastot, mitkä ovat meidän erikoisosaamistamme.

      Poista
  3. Joskus selfien ottajat ovat vaaraksi myös muillekin. Itse meinasin viime kuussa Italiassa pudota mereen, kun jonkun piti ehdoin tahdoin ängetä ottamaan selfietä itsestään ja maisemasta. Eihän siinä kuitenkaan ollut kuin 5-10 metriä pudotusta, joten mitä sitä ympärilleen katsomaan, kylähän saattaa hävitä ennen kuin kuvan ehtii ottaa :)

    VastaaPoista